Serveis

Ajudem a millorar el rendiment escolar i acadèmic dels alumnes d’Educació Primària, ECO, Cicles Formatius i Batxillerat, prevenint les alteracions de conducta i les addiccions.

Bayés IDETAN,en què consisteix el servei?

Cribatge

Detecció dels factors de risc que afecten l’aprenentatge, la conducta i les addiccions.

Diagnòstic

Avaluació diagnòstica completa i multidisciplinar per part de professionals de la psicologia i psiquiatria.

Tractament

Multidisciplinar, multimodal, específic i personalitzat, segons les necessitats de cada infant, jove o adolescent.

Ajudem a millorar el rendiment escolar i acadèmic dels alumnes d’Educació Primària, ESO, Cicles Formatius i Batxillerat, prevenint les alteracions de conducta i les addiccions

Bayés IDETAN i els seus professionals, amb una reconeguda experiència en el tractament de les dificultats d’aprenentatge d’infants i adolescents, han creat aquesta Unitat Mèdica en teràpies avançades en psicobiologia i neurociències per ajudar a millorar el rendiment escolar i acadèmic dels alumnes, tot prevenint les seves seqüeles conductuals i addictives.

Trastorns d’aprenentatge

Bayés IDETAN diagnostica i tracta les disfuncions neuro-psico-biològiques específiques que comporten una falta d’habilitat per a un o més aprenentatges en infants, adolescents i joves.

Trastorns afectius i de conducta

Bayés IDETAN ofereix una intervenció terapèutica precisa i precoç per recuperar el benestar emocional dels infants-adolescents-joves i del seu entorn.

Trastorns de l’espectre de l’autisme

Bayés-IDETAN treballa aquests trastorns que impliquen dificultats en les àrees de l’aprenentatge, la conducta, la comunicació i la socialització.

Trastorns de la son

Bayés IDETAN estudia i tracta aquests trastorns que acostumen a generar una disminució del funcionament cognitiu i de l’aprenentatge, cansament generalitzat, irritabilitat i trastorns de conducta.

Bayés obra una nova unitat mèdica a Vic per al tractament dels trastorns del neurodesenvolupament en infants i joves

La revista “Nature Genetics” apunta que els gens de l’autisme estan en totes les persones

Iris Verdaguer ens parla sobre pantalles i mòbils en el joves