Qui som?

Un nou centre que neix de la voluntat de donar resposta a la necessitat de millorar les taxes de baix rendiment, fracàs i abandonament escolar a Catalunya que, actualment, se situen entre les més altes d’Europa.

Bayés IDETAN forma part de les unitats de medicina de Bayés, entre elles Bayés Consultori, Bayés Clínica i Bayés Esport. Integrades totes elles per competents equips multidisciplinars i liderades per acreditats professionals de la salut. Des de Bayés s’aposta per l’excel·lència del servei als pacients en tot el seu procés. Qualitat humana, formació continuada, confiança i màxima exigència són el característic segell de Bayés.

Tenim el privilegi de treballar amb els millors especialistes de cada àrea, professionals sempre inquiets per millorar la clínica, la docència i la recerca i cercar l’excel·lència en tots els seus àmbits de coneixement. Només des de la passió per la salut i la màxima exigència de qualitat professional us podem garantir el millor servei.

MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

Bayés IDETAN vetlla perquè tota la seva activitat tendeixi cap a la cultura de l’excel·lència, acomplint la missió i assolint el repte de la visió tot impulsant els valors.

 

Missió

Oferir als residents de la comarca d’Osona i entorn l’opció d’accedir a una sanitat privada de qualitat que inclogui totes les especialitats mèdiques i sanitàries relacionades amb les teràpies avançades en neurociències, comptant amb els millors professionals de la comarca i entorn, i utilitzant les millors tècniques disponibles.

 

Visió

Participar i ser membres destacats i pionners en la gestació dels actuals grans avanços mèdics i psicològics en salut mental, sempre moguts per la voluntat de servei, orientada a l’excel·lència dels resultats i cuidant als usuaris i professionals amb la màxima cura i aplicant els més elevats estàndards de qualitat i ètica clínica.

 

Valors

• Professionalitat i competència
• Excel·lència i confiança mútua en la relació entre professionals i pacients
• Compromís amb el territori
• Estricte compliment dels principis ètics i deontològics que caracteritzen l’assistència sanitària en el nostre país

Equip mèdic

Llic. Gemma Calvet

Psicòloga infantojuvenil

Llic. Iris Verdaguer

Psicòloga infantojuvenil

Bayés obra una nova unitat mèdica a Vic per al tractament dels trastorns del neurodesenvolupament en infants i joves

La revista “Nature Genetics” apunta que els gens de l’autisme estan en totes les persones

Iris Verdaguer ens parla sobre pantalles i mòbils en el joves